• Politica de livrare a produselor

In urma lansarii comenzii dumneavoastra  online veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 5 zile lucratoare de la data comenzii.

Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat cu care avem contract.

Important: livrarea produselor este asigurata in limita stocurilor disponibile in depozitul nostru sau al furnizorului. Daca unul sau mai multe produse nu sunt disponibile, o sa fiti contactati telefonic sau prin e-mail pentru modificarea comenzii sau comunicarea timpilor de livare.

Taxe de livare

Pentru comenzile mai mici de 130 lei, clientul va suporta un cost de transport in valoare de  16 lei.
Pentru comenzile de minim 130 lei transportul este gratuit in Bucuresti.

La livrarile facute prin firma(e) de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 24 – 48 de ore de la expedierea lui de catre firma noastra.

Procesarea comenzilor

Comenzile primite pana in ora 12:00 vor fi procesate si expediate catre curier in aceeasi zi.
Comenzile primite dupa ora 12:00 vor fi procesate si expediate catre curier ziua urmatoare.
Programul de lucru al consilierilor Allbazar este de luni pana vineri in intervalul 10– 13  si 13:30 – 17:00.

 • Politica de retur/anulare

 

Ai dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi penalizat si fara a invoca un motiv, de la data in care personal sau persoana desemnata de tine a receptionat produsele comandate.
In cazul in care doresti schimbarea produselor poti solicita acest lucru in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi penalizat si fara a invoca un motiv, de la data in care personal sau persoana desemnata de tine a receptionat produsele comandate.
Poti returna/schimba orice produs daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

 • Produsele primite de tine nu au fost desfacute sau desigilate.
 • Produsele returnate sunt exact in aceeasi stare ca in momentul livrarii, iar documentele si ambalajele produselor sunt intacte.

In cazul tuturor produselor, folosirea lor, fie si numai o singura data, anuleaza dreptul tau de a le returna.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, instructiunile de lucru si certificatul de garantie primit si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, allbazar.ro are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea ta, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala ta.
Aceste dispozitii se aplica conform O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Ai dreptul sa optezi o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile legii in vigoare.
Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare care nu ne permite re-comercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de tine iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. 

                                         Faci 4 pasi si returul este rezolvat:

Pasul 1:
Trimiterea si inregistrarea cererii de retur.
Trimite un e-mail pe adresa: office@allbazar.ro, care sa contina:

 • Numele si prenumele.
 • Adresa de e-mail pe care s-a efectuat comanda.
 • Numar de telefon.
 • Numarul comenzii pentru care se solicita returul.
 • Numarul facturii primite la livrarea comenzii.
 • Produsul/ produsele pentru care se solicita returul.
 • Optiunea dupa returnare: „Inlocuirea produselor”, „Returnarea banilor.”
 • Motivul returnarii produselor (nu este obligatoriu dar te rugam sa il precizezi pentru a preveni pe  viitor).

Pasul 2:
Intr-un interval de 2 zile lucratoare de la primirea cererii de retur, te vom contacta pe e-mail pentru a-ti furniza informatiile necesare pentru returnarea produselor.
Dupa aprobarea cererii de retur vom trimite curierul la tine sa ridice produsul/produsele pe care vrei sa il/le returnezi.
Pasul 3:
Returneaza produsele la adresa specificata de operatorul nostru.
La primirea coletului, produsele vor fi verificate pentru a se constata daca indeplinesc conditiile anterior prezentate.
Pasul 4: 
Iti vom rambursa contravaloarea produsului/elor, dupa caz a costurilor livrarii, in termen de 14 zile calendaristice  de la primirea notificarii de retragere.

In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare care nu ne permite re-comercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.

In cazul in care doresti informatii suplimentare sau ai neclaritati privind clauzele sau procedura de returnare ne poti contacta prin e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site.

 

 • Politica de confidentialitate

 

3.1 Utilizarea informaţiilor dvs. personale de către Companie este supusă POLITICII SALE DE CONFIDENŢIALITATE, prezentată în nota de subsol a paginii principale a Site-ului Web. CITIŢI CU ATENŢIE POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE – aceasta prezintă drepturile şi obligaţiile dvs. cu privire la datele dvs. personale, inclusiv modurile în care Compania le poate utiliza şi cui poate trimite aceste date, în anumite situaţii.

3.2 De asemenea, Compania (în conformitate cu Politica sa de confidenţialitate) va colabora cu justiţia şi cu alte autorităţi împuternicite pentru orice investigaţie sau încălcare a siguranţei reţelei şi îşi rezervă dreptul de a divulga orice informaţie (inclusiv date cu caracter personal) provenită de la dvs., în condiţiile cerute de lege sau atunci când consideră, cu bună credinţă, că refuzul de a îndeplini o cerere legitimă venită din partea unui organ de justiţie poate aduce prejudicii prevenirii şi descoperirii infracţiunilor sau arestării şi descoperirii infractorilor.

3.3 Fiecare înregistrare (a unui cont sau a preferinţei dvs. de a fi sau nu contactat de allbazar.ro) efectuată prin intermediul site-ului Web este pentru un singur utilizator. În cazul în care vă sunt atribuite o anumită parolă şi un anumit nume de utilizator, Compania nu vă permite să divulgaţi numele de utilizator şi parola niciunei persoane, nici diferiţilor utilizatori din cadrul unei reţele. Responsabilitatea pentru siguranţa oricărei parole atribuite rămâne în grija dvs.

 

 

 • Informatii privind siguranta datelor clientilor

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Mai jos vă vom informa în detaliu cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră.

Noțiuni de bază

Nota de informare privind protecția datelor personale:

Potrivit legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date și Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. HRV Consulting  S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clienții sau utilizatorii le furnizează.

Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate.

Orice modificare a regulilor de confidențialitate va fi publicată pe site.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

S.C. HRV Consulting  S.R.L respectă confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților sau utilizatorilor site-ului către terți (persoane fizice sau juridice), să nu le comercializeze, să nu le ofere gratuit, să nu se angajeze în schimburi de date cu terți sau alți utilizatori ai site-ului www.allbazar.ro

Datele personale ale clienților și utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului în care au fost introduse, și pentru informări comerciale (newsletter) cu privire la produsele și serviciile HRV Consulting și online www.allbazar.ro/shop precum și în scopuri statistice necesare HRV Consulting.

Utilizarea și divulgarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. HRV Consulting .S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: facturare. Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor și confirmarea comenzilor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operator și nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform legii nr.677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justitiei. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C.HRV Consulting . S.R.L. sediul social București, str. Calea Moșilor, Nr. 158, ,Sector 2

Datele personale furnizațe în mod voluntar vor fi folosite doar în măsura permisă de lege.

Datele dumneavosatră personale vor fi folosite, de asemenea, pentru comunicare. În plus, vă vom putea transmite mesaje de marketing prin e-mail pentru a vă informa de noi produse sau servicii.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

S.C. HRV Consulting  S.R.L. este înregistrat ca operator de date cu caracter personal, înregistrat la ANSPDCP.